Wat is Twinning? Twinnen trend

Wat is twinning?
Het woord ‘twinning’ komt van het Engelse woord ‘twins’, wat tweeling betekent. Omdat tweelingen er vaak hetzelfde uit zien, werd het woord ‘twinning’ bedacht voor wanneer twee personen zich hetzelfde kleden. Moeders en dochters bijvoorbeeld. Maar ook moeders en zoons, vriendinnen of zelfs vaders en zoons kunnen samen ‘twinnen’.  

Twinning is winning
Twinning voor moeders en dochters is helemaal in! En dat is mede te danken aan bekende moeders zoals Beyoncé en Kim Kardashian die graag in de spotlights staan met hun dochters in bijpassende kleding. Steeds meer mama’s ontdekken hoe leuk het is om te twinnen met hun mini-me! Dat is niet zo gek, want er is niets zo lief als een klein, trots meisje die er net zo mooi uitziet als haar mama.  Het is ook heel leuk voor mama om een "winning team" te zijn met haar kinderen. Dus, twinnen is winnen, of beter gezegd- twinnen is een "win-win"! ;)


Van matching schoenen tot matching outfits
Je bepaalt zelf in welke mate je wilt twinnen. Je kunt natuurlijk je hele outfit op elkaar afstemmen; van je schoenen tot je hoed. Maar sommigen vinden het juist leuker om bijvoorbeeld alleen dezelfde schoenen aan te doen, accessoires op elkaar af te stemmen of een T-shirt in dezelfde kleur aan te trekken. Je kunt dus zelf een creatieve invulling geven aan het fenomeen twinnen. Alles kan!

Maak twinnen speciaal met je mini me

Je kunt natuurlijk elke dag matching kleding aandoen als moeder en dochter. Maar leuker is het om te twinnen op een speciale gelegenheid en hiervoor dan letterlijk alles uit de kast te halen. Bijvoorbeeld voor haar of jouw verjaardag, of wanneer jullie samen naar een huwelijk gaan, maar ook als jullie een leuke moeder-dochterdag samen hebben gepland. Combineer het dan bijvoorbeeld met een bezoekje aan de beautysalon of de kapper. Laat jullie haren doen en jullie nagels samen lakken. Zo wordt twinning een bijzondere moeder - dochter ervaring die jullie exclusief met elkaar delen!

Twinnen in de mooiste moeder dochter jurken
Juist om die momenten samen met je dochter echt super speciaal te maken, maken we bij Just Like Mommy’z de mooiste moeder dochter jurken en bijpassende accessoires. Voor speciale gelegenheden, of om een gewone dag juist bijzonder te maken. Ook aan je zoon(s) hebben we natuurlijk gedacht! Voor hem hebben we bijpassende kleding in ons assortiment: gilets en vlinderstrikjes bijvoorbeeld. Zo wordt twinning met je kinderen een feest!

Kijk snel in onze webshop en vind jullie favoriete twinning set!

MAKE A HAPPY MOMENT TOGETHER. HAPPY TWINNING!

Tips:

Voor moeder dochter twinning - Check out onze Little Princess twinning jurken collectie

Voor moeder zoon twinning - Check out onze Little Prince collectie met matching items ;)

Voor  je speciaal mommy en me setkorting, word nu lid van onze Pretty Mama & Me Club!

Back to top